fredag 20 januari 2017

Fredag 20/1-2017 20:35

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen, men det burkar det bli när jag skall upp och tvätta så även idag. Så kom ur sängen till nio tiden men dröjde med frukosten för att jag skulle ta tabletten till 11:30 så jag gick igång med frukosten till elva tiden hade idag kokta ägg och makrill i tomatsås sista bruken idag. Så en bra frukost idag så sedan pillade jag med datorn fram till tolv då jag stack ner med tvätten och sedan upp igen. Så pillade jag med datorn igen och stack sedan ner till ett tiden för att hänga upp den samma. Så sedan så stack jag till ICA för att handla och tog ut lite pengar med idag. Så sedan hem och kom hem till två då jag gick igång med musiken körde den idag fram till 15:50 då jag satte igång musikdatorn på skann och gick igång med middagen. Hade idag kotletter med pommes och såg två serier idag när jag åt. Har mer att se sedan imonn. Så fick i mig middagen och så skulle jag pilla med datorn igen men det vill sig inte jag vet inte vad som är fel idag med detta det är inget fel med datorn men ett program som inte vill som jag vill. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag.

TRÄNING: Ja imonn skall jag köra igen det måste jag så jag hoppas att jag sover inatt så jag kan köra imonn. Stretch och sedan middag mer om detta imonn.

ROMAN: Ja inget på denna punkt idag men imonn hoppas jag.

MUSIK: Ja först sa jag att jag skulle lägga upp den nya låten sedan lyssnade jag på den och kom då på att nej den kommer inte upp. Så idag gick jag igång med den igen och tänkte att jag skulle fixa till den lite och göra om lite och sedan lägga upp den men idag såg jag en sak som jag inte såg innan. Håll ni i er jag har spelat versen i 12 takter inte 16 som det skall vara och det är därför jag inte kan spela trummor till den. Jag kunde inte hitta takten när jagskulle spela in trummorna och jag tyckte att det lät konstigt och nu vet jag varför. Så jag gick igång idag och rättade till lite skall göra till söndag med hoppas jag och göra om allt nästan för nu vet jag varför jag tyckte att refrängen var okey men inte versen. Jag sjöng fyra rader text på sex takter istället för åtta och det är därför jag inte kunde lägga ut den och varför jag gjorde detta vet jag inte och den har gått kasst hela tiden men jag fattade inte varför förrän nu idag. Så jag hoppas att jag hinner till söndag köra lite och jag måste göra om allt så jag hoppas att jag hinner med tills söndag innan jag spelar pianot.

TECKNING: Ja jag måste till söndag hinna med denna punkten med så jag hoppas att jag sover och kommer ut sängen i tid.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: