onsdag 1 februari 2017

Onsdag 1/2-2016 20:24

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen. Vaknade idag till 10:30 men låg kvar till elva innan jag gick upp. Fick i mig frukosten och tabletterna och så gick jag igång med romanen till 12:30 tiden idag var lite sen idag. Körde sedan detta fram till 14:00 så till 15:30 tiden då jag gick igång med middagen hade idag hamburgare och pommes och såg en film idag när jag åt. Och det var inte den jag såg igår tappade lusten för den idag. Så sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så spelade jag lite spel idag var det Oscuta lost light som jag innan hade svårt för men nu går det bättre att spela igen. Så mer? Jo jag gick igång med musiken till två tiden och körde sedan fram till 15:30 Ja mer gjorde hemsidan idag med uppdaterade statistiken och lite till men gjorde detta efter frukosten. Och det var därför jag var lite sen igång med romanen idag. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja har packat ihop kläderna för imonn så jag hoppas att det är lugnt inatt så kommer jag köra imonn igen.

ROMAN: Ja blev lite sen idag så jag kom inte igång idag förrän till 12:30 och körde till 15:30 så en bra dag idag. Kör imonn igen och jag satte mig till sju tiden och läste lite ett par kapitel blev det idag.

MUSIK: Ja körde idag och det gick bra jag fick till en vers och en refräng men jag sjunger inte så bra jag kan inte få till det som jag vill. Så la jag lite blås skall nog lägga lite till till fredag om jag hinner med. Nu låter det helt okey. Får se hur det blir tillslut.

TECKNING: Ja skall köra till söndag igen så hoppas jag att jag kan köra lite längre då. Men jag måste köra pianot med innan så vi får se hur lång tid jag får.

Så dagen är slut och jag säger som jag brukar göra Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: