söndag 12 februari 2017

Söndag 12/2-2017 20:25

DAG: Jaha till natt och en rätt okey natt inatt men vaknade sent idag ja jag kom ur sängen till elva tiden idag. Fick i mig en storfrukost idag med ägg och makrill och rostat bröd. Så sedan till tolv tiden gick jag igång med dammsugningen och så efter den så gick jag igång med pianot. Körde det fram till tre tiden då jag gick igång med middagen. Hade idag korv och klyft och såg två serier när jag åt. Hade mer men hann inte se idag skall se om jag hinner imonn se lite. Men om jag sover så kör jag roman imonn annars blir det lite teve tror jag. Så mer? Jo efter middagen så fick jag inte i mig en kopp kaffe utan fick vara utan igen. Så mer? Jo efter middagen så satte jag mig och tecknade ett tag och det ser ni mer nedan om. Så mer? Jo jag har spelat lite idag med pusselspel som jag redan har klarat av men jag har ingen lust att spela länger nu. Så mer? Ja kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Jaha har packat mina kläder tills imonn och jag hoppas jag sover så jag kan köra romanen imonn innan jag sticker till träningen.

ROMAN: Ja satte mig idag och läste ur den nya boken och den är bra lite väl rå tycker jag men okey har kommit hälften nu ungefär. Så hoppas jag att jag sover så kör jag imonn.

MUSIK: Ja fick idag två timmar och jag körde kadenser i C F G och E A B sedan hann jag med lite på låten med så jag tror att jag är redo för lektionen på tisdag.

TECKNING: Ja körde lite idag och jag körde öron och händer och knän idag gick okey.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: