fredag 24 februari 2017

Fredag 24/2-2017 20:13

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen. Vaknade tidigt efter ett par vak under natten. Men idag så lyckades jag somna om igen och sov ett tag kom sedan upp till 10:30 tiden. Fick i mig frukosten och tabletterna och så gjorde jag inte nått tills det var dags att ta och lägga i tvätten. Så upp igen och pillade lite med datorn har ett spel som inte vill men jag lyckades inte rätta till det idag. Ja inte då i alla fall. Så till ett tiden så var jag nere och hängde upp den och sedan upp igen. Så pillade lite mer med spelet men kom ingen vart då. Så sedan till två tiden gick jag igång med pianot körde idag till fyra tiden då jag hämtade upp tvätten och gick igång med middagen. Hade idag karréer med pommes och såg två serier när jag åt idag. Så sedan har jag betalat en räkning idag ja den går till måndag men jag förde över pengar för att betala den. Så mer? Jo jag testade igen på att fixa problemet med spelet och hittade då en sida med hjälp så jag löste det tillslut ändå. Jag la upp ett support ärende med men skall ta bort det imonn. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja skall se om jag sover så skall jag köra imonn stretchen igen hoppas jag. Men sömnen vill inte komma igen så jag kan bara hoppas att jag sover bättre tills imonn.

ROMAN: Ja sömn så kör jag imonn en stund innan jag går igång med stretchen men skall ut imonn med och handla lite så vi får se vad jag hinner med.

MUSIK: Ja körde idag på ackorden men jag kommer ta mer tid imonn så jag kan lära mig dem. Det är bara ett nytt men de skall tas på olika sätt och det är inte lätt. Hoppas jag kommer igång imonn som jag vill så skall det nog gå bättre hoppas jag.

TECKNING: Ja till söndag så kör jag igen.

Så dagen är slut och jag är nöjd att jag lyckades få igång spelet igen det är rätt roligt att spela så jag tar det då och då när jag har tid. Så men nu säger jag Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: