söndag 5 februari 2017

Söndag 5/2-2017 20:22

DAG: Jaha till natt igen då ja och lite bättre natt inatt men sov ända fram till elva idag. Så fick i mig en macka och så tog jag tabletten till 11:30 tiden. Så sedan till tolv tiden så gick jag igång med att dammsuga och sedan gick jag igång med pianot fram till 15:00 från ett tiden så rätt länge idag. Så sedan till tre tiden så gick jag igång med middagen hade idag karréer med ris och pepparsås idag hade jag annan sås än jag brukar ha de hade inte den jag brukar ta så jag tog annan och den är okey även om den andra var bättre. Så såg inte på nått idag på teven jo en film som jag hade sett samma sak innan en dag. Så efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe och så bäddade jag sängen. Sedan har jag kollat lite på internet om lite av varje och så satte jag igång att teckna till fem tiden idag. Så mer? Nä jag kommer inte på mer att säga idag så jag säger ses igen tills imonn.

TRÄNING: Ja har packat idag och jag är redo för träningen imonn. Men jag skall till hudläkaren innan jag sticker till ett tiden sedan hem igen. Så hoppas jag att jag sover inatt och att grannen inte sätter igång att flytta möbler igen, eller vad som händer.

ROMAN: Ja imonn så hinner jag nog inte att köra här skall till hudläkaren sedan kommer jag inte kunna köra efter det tror jag. Men jag kör till onsdag.

MUSIK: Ja till tisdag skall jag då köra men jag skall göra något innan så jag hoppas att jag kommer hem igen i tid.

TECKNING: Ja körde idag och idag körde jag klart brevet och skall till söndag köra lite från förra brevet som jag kan lägga till och göra mer på. Men en bra dag idag på denna punkt.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: