torsdag 2 februari 2017

Torsdag 2/2-2017 20:24

DAG: Jaha till natt igen och igår var det ingen som störde men jag somnade inte för det. Tog min tablett och allt som jag skulle men somnade jag nä. Låg länge innan jag somnade och sov sedan fram till tio tiden. Kom ur sängen till elva och fick i mig frukosten och tabletterna. Så sedan till tolv så gick jag igång med romanen men idag fick jag ge upp. Gick inte att fokusera idag alls så jag la ner till ett tiden. Spelade lite och så till tre så stack jag till träningen. Sedan hem och så stretch och så middag på det. Så såg lite på teven med och så fick jag i mig en kopp kaffe. Efter detta så spelade jag igen och kom en bit till i spelet och det var därför jag är lite sen idag. Så mer? Jo jag fick ingen storvinst igår för de ringde inte men kanske lite ni får veta imonn om det gav nått. Så mer? Ja jag spelar Oscura Lost Light och jag hade illa svår för den innan men nu så kan jag köra igen det går rätt lätt även om jag fastnar på ställen ibland med. Så mer? Imonn är det tvätt för mig och så sång hoppas jag ja tvätt kommer det bli men sång jag hoppas jag sover så kör jag det med imonn. Så har jag 100 kronor för varje vecka att göra av med det skall nog gå. Imonn skall jag köpa bröd pålägg och ägg och bacon om det räcker med 100 för det hoppas det. Bröd 35 pålägg 35 ägg 30 och bacon 30 så nej det kommer inte att räcka med 100 så jag får ta bort bacon så räcker det. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja körde idag och jag fick hoppa cykeln och gången idag tappade farten men när jag kom hem så körde jag hela stretchen så okey idag. Skall köra till lördag med hoppas jag vi får se hur det går med det.

ROMAN: Ja körde idag en halv timme men sedan gav jag upp. Var illa seg idag och tänkte det är ingen ide att köra om jag inte kan sova så jag la ner och la mig istället men till lördag kör jag igen.

MUSIK: Ja då kör jag igen imonn. Hoppas på sömn så skall det nog gå bra. Har två verser kvar att sjunga och så får jag se hur det låter sedan. Men jag tror att jag kan lägga upp denna på hemsidan om den är okey.

TECKNING: Ja kör till söndag igen hoppas jag har inte köpt linjal och kommer inte ha råd att köpa heller men jag hoppas att jag kan ändå. Och ritbrädan kommer jag inte heller kunna köpa men jag kan teckna på baksidan så jag har en block kvar nu att göra. Så hoppas jag att jag har råd till nästa månad. Men fan vet.

Japp då var jag klar för idag och säger som jag brukar göra Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: