måndag 27 februari 2017

Måndag 27/2-2017 20:11

DAG: Jaha till natt igen då och igen till kväll ja hade svårt att somna igår så jag låg länge innan jag somnade. Vaknade seg till nio tiden kom ur sängen till 11:00 och fick i mig frukosten och tabletterna. Så sedan tänkte jag göra nått men la ner nästan med en gång. Har spelat idag lite annars inte nått. Så till 15:00 stack jag till träningen sedan hem igen. Hoppade stretchen idag och gick igång med middagen. Så såg en film idag när jag åt. Det var en tecknad film som var okey det var den om minonimitetern eller vad de heter. Så mer? Jo jag fick i mig en kopp kaffe och sedan spelade jag lite till men det gick inte bra idag att spela. Så mer? Jo jag tror att jag äntligen har kommit ikapp med pengarna jag hoppas det i alla fall. Så mer? Jo jag testade lite piano idag och jag kan läxan. Så mer? Nä nog för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja körde idag även om jag var seg idag så gjorde jag allt utom cykeln och gången sedan hoppade jag allt på stretchen med idag en sådan dag idag.

ROMAN: Nä inte nått gjort idag men jag kommer igen en annan dag.

MUSIK: Ja spelade lite idag och jag kan läxan tills imonn. Skall ut och klippa mig imonn så skall jag ta och spela lite till imonn när jag kommer hem.

TECKNING: Ja till söndag kör jag igen.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: