lördag 11 februari 2017

Lördag 11/2-2017 20:14

DAG: Jaha till natt igen och en okey natt inatt. Sov inatt till 93% och det är rätt okey. Kom ur sängen till 10:30 tiden och fick idag i mig en storfrukost med ägg bröd och bacon. Sedan fick jag i mig tabletterna och så en kopp kaffe. Så sedan tänkte jag att köra lite roman men hoppade det idag. Så jag gick igång med pianot fram till tre tiden. Då jag satte igång middagen hade idag karréer med stripes och såg idag tre serier som jag missade förra veckan och jag kommer inte hinna se alla imonn heller. Men sedan efter middagen så fick jag i mig en kopp kaffe och nu efter denna så får jag bara ta en på morgonen fram tills jag får mer pengar och har betalat räkningarna. Så mer? Jo jag satte igång skannern idag på båda datorerna och det gick som vanligt inga hot. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja körde inte mer än armhävningar idag hoppade resten hade inte lust idag alls. Men till måndag hoppas jag att jag har mer kraft och kör allt igen och sedan upprepa detta till torsdag.

ROMAN: Ja inget på denna punkt idag men jag satte mig och läste idag lite. Får se till onsdag om jag kan komma igen på denna punkt jag hoppas att jag kommer igen då.

MUSIK: Ja piano och idag har jag kört kadenser på C F G och E A B och det gick okey så imonn skall jag köra mer kadenser och sedan lite spel på låt. Men jag har illa svårt att fokusera idag hoppas att det går bättre imonn.

TECKNING: Ja om allt går som jag vill så kör jag imonn. Blir det öron och lite till så jag hoppas att jag sover inatt så är det bara att köra imonn.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: