torsdag 9 februari 2017

Torsdag 9/2-2017 20:11

DAG: Jaha till natt och en rätt kass natt trotts starktablett. Sov inte bra inatt och vaknade till nio tiden och låg sedan vaken fram till 10:30. Så kom upp och fick i mig frukosten ja i alla fall lite sedan tabletten. Så efter detta så har jag pillat med mitt mail program. Jag fick ett mail som låste hela programmet och sedan fick jag ominstallera allt och sedan lägga till alla konton igen och det gick okey fram tills jag skulle lägga till gmail. Jag höll på fram till 15:00 idag innan jag fick det löst och sedan kom mailet igen. Men jag lyckades få bort det i alla fall tillslut och nu är mailet igång igen. Så till tre så stack jag till träningen och så hem igen. Hoppade stretchen idag och körde igång med middagen. Så såg en serie när jag åt och sedan fick jag i mig en kopp kaffe. Snart är det slut så då får jag gå ner till en kopp per dag. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Jaha körde idag tillslut och det gick okey men jag hoppade stretchen och körde armhävningarna istället.

ROMAN: Nä inget idag och tills imonn så skall jag ut till apoteket och till läkarcentralen så skall jag handla lite med. Så imonn blir inget på denna punkt.

MUSIK: Ja om allt går som jag vill så kör jag imonn. Vi hoppas att dagen går som den skall.

TECKNING: Ja till söndag så kör jag igen hoppas jag.

Så dagen är över en kass dag men jag fick igång mailet och det var bra trotts att jag inte fick någon hjälp alls. Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: