måndag 20 februari 2017

Måndag 20/2-2017 20:17

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen vaknade mitt i natten och låg sedan vaken länge. Kom ur sängen till 11:00 idag och fick i mig en macka och sedan tabletterna. Så efter detta så la jag ner romanen för idag kände inte alls för det idag. Och så låg jag i sängen fram till tre tiden då jag stack till träningen sedan hem hoppade stretchen idag och gick på med middagen. Så såg inte nått idag för det fanns inget att se idag i boxen. Så mer? Nä kommer inte på mer idag en kass dag idag men imonn så är det pianot igen och så skall jag smörja igen gör det nu två gånger i veckan så hoppas jag att psoriasisen går bort sedan. Kommer ta länger tid på händer och armbågar och knän men jag hoppas att det försvinner tillslut ändå. Så mer? Jo ett spel gör att skärmen blir svart och jag  har inte fått svar ännu från deras support får se när det kommer då. Mer? Nä nog för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja körde idag och jag hoppade cykeln och sedan gången med gick trögt idag men kass natt så blir det så. Så hoppade jag stretchen med idag.

ROMAN: Ja idag var ingen ide att köra så jag la ner tar igen det tills imonn hoppas jag vi får se hur jag sover inatt.

MUSIK: Ja kör imonn på pianot igen har kört kadenser och lite till så jag tror jag kan nu. Vi får se hur det går imonn.

TECKNING: Ja skall köra igen till söndag då det blir hästar är inte bra på det och kan inte heller hur det ser ut. Men jag har bilder att göra av så jag tror att jag kan ändå tillslut.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: