söndag 19 februari 2017

Söndag 19/2-2017 20:11

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen. Sov illa fram till åtta tiden efter detta så sov jag inte mer idag. Låg länge idag så till 11:00 så kom jag upp och fick i mig frukosten. Nä jag fick i mig en macka för att ta tabletten till 11:30 glodde på Youtube idag så jag missade tiden lite. Så efter detta så gjorde jag mig i ordning och så tog jag resten av frukosten. Så sedan till ett tiden så satte jag igång att dammsuga efter detta så gick jag igång med pianot. Körde det idag fram till 15:00 tiden och gick igång med middagen till 16:00 tiden. Hade idag kotletter med pommes och såg en film som var kass så jag såg inte hela idag slö glodde ett tag och la ner sedan. Så sedan fick jag fel på skärmen jag visste inte om det var grafikkortet eller vad det var för skärmen blev svart och inget hände. Men tillslut så drog jag ur skärmen och startade om den då gick den igång. Jag vet inte vad som gick fel men något var det och jag gillar det inte alls har aldrig haft problem med skärmen innan jag köpte denna Dell skärmen. Så jag hoppas att detta var en sak som bara hände en gång så jag inte köpte fel skärm i alla fall. Så mer? Och jag vann inte nått på eurojackpot heller men kanske lite på lotto igår ser idag. Så mer? Jo jag satte igång att teckna till sex tiden körde lite och sedan så gav jag upp för dagen kör igen till söndag. Så mer? Nä kommer inte på mer jo morsan ringde och så ringde de från sjukhuset om farsan. Men morsan ringde sedan så jag sa till henne att de hade ringt.

TRÄNING: Ja skall köra tills imonn har inte tagit fram kläderna ännu skall göra det nu efter bloggen.

ROMAN: Ja jag hoppas att jag sover inatt så kör jag igen imonn. Gör inte så mycket om jag sover lite kasst för jag skall bara skriva in det nu.

MUSIK: Ja körde två timmar idag även om jag fick pilla med skärmen med ett tag. Så jag tror jag är redo för lektionen till tisdag.

TECKNING: Japp körde idag och gjorde en hund och en katt idag skall gå på hästar till nästa söndag. Det går okey så hoppas jag att jag kan bättre sedan när kursen går framåt.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: