måndag 6 februari 2017

Måndag 6/2-2017 20:44

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt inatt men jag sov bara 91 inatt ändå skall ligga på 95-93 om det skall vara bra. Kom ur sängen till 10:30 tiden idag fick idag i mig en macka och sedan tabletten. Så sedan var det att vänta på att klockan skulle slå 12:00 och när den gjorde detta så stack jag till hudläkaren sedan hem igen. Var hemma en timme sedan stack jag till träningen sedan hem igen och stretch och så middag. Såg lite på teven med och så fick jag i mig en kopp kaffe. Kan säga att jag inte kommer att kunna ta kaffe på kvällen för jag har inte pengar till att köpa nytt. Men än så länge kan jag ta men snart så blir det bara på morgonen. Så mer? Jo jag installerade ett nytt program idag som gör 3D bilder som jag skall ta och testa lite kommer från Adobe. Så mer? Jo imonn skall jag ut en sväng sedan hem och middag och så piano till kvällen. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja körde idag och idag så roterade jag övningarna igen skulle ha gjort det till förra veckan men jag missade det men idag så. Så körde jag stretchen och så var jag klar för idag.

ROMAN: Nä inget idag.

MUSIK: Ja imonn så kör jag igen vi får se hur det går då. Mer om detta imonn.

TECKNING: Ja skall köra igen till söndag och då skall jag köra lite från förra brevet som jag hoppade lite denna gången. Men jag har att göra så jag kör som vanligt igen till söndag.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: