torsdag 23 februari 2017

Torsdag 23/2-2017 20:20

DAG: Jaha till natt igen och en kass natt igen trotts starktablett men jag glömde att smörja in håret igår och fick upp igen för att göra detta, Men ingen bra natt inatt vaknade till nio tiden och kom ur sängen till 10:30 tiden men fick inte i mig frukosten förrän till 11:30 då jag också fick i mig tabletterna. Så gjorde inte nått idag igen hade inte lust idag för nått. Så väntade på att klockan skulle slå tre då jag stack till träningen sedan hem igen. Så hoppade stretchen igen idag och gick igång med middagen. Såg en serie när jag åt och så efter detta så fick jag inte i mig en kopp kaffe. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så vi ses igen tills imonn. Då det är tvätt igen ja det var förra veckan med men jag skall ut till fredag nästa vecka så jag tog igen denna veckan så jag har den dagen fri.

TRÄNING: Jaha körde idag mina övningar och det gick okey men jag hoppade cykeln och gången idag igen hade inte lust idag. Men jag hoppas att jag kan sova bättre lite längre fram så kan jag gå igång igen med detta. Jag har inga stora förhoppningar om detta men vi hoppas ändå.

ROMAN: Ja skall köra men vi får se när jag sover igen så jag kan. Snart hoppas jag.

MUSIK: Ja imonn skall jag köra pianot igen två timmar och sedan skall jag lyssna på låten igen till kvällen. Måste göra om igen lite innan jag är nöjd och så skall jag sjunga in all text på vers två och tre så jag har att göra.

TECKNING: Ja till söndag kör jag igen hoppas jag.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: