fredag 18 november 2016

Fredag 18/11-2016 20:23

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit kass natt igen. Vaknade ett otal gånger inatt och kom ur sängen till 10:30 tiden seg. Jag fick i mig frukosten men fastnade vid datorn så jag fick snabbt få i mig en macka för att ta tabletten. Så sedan så stack jag till vagnen till tolv tiden och åkte till Hisingen och bytte batteri på min klocka sedan hem och stannade på apoteket och fick mina tabletter sedan in på gymmet och tog kort. Sedan till ICA för att handla lite och så hem. Så sedan till två tiden så gick jag igång med musiken lite men idag gick det inte bra alls. Så jag gick igång med middagen till 15:30 tiden hade idag karréer med pommes och såg två serier idag när jag åt. Sedan så gjorde jag inte nått skulle ha spelat piano idag tänkte jag men jag hoppade det idag. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen tills imonn.

TRÄNING: Ja idag tog jag nytt kort så får vi se hur det går då. Men det var massor med avgifter så det gick på mer än jag hade räknat med. Så skall jag till nästa vecka kontakta en PT så jag kan köra nytt igen. Läkaren sa om jag får ont så skall jag gå ner i vikt för annars så kan lederna skadas inte det jag ville veta jo men så hoppades jag inte att det var men så var det. Så får vi se vad det andra gymmet säger om det men jag tror att de vill ha mer pengar de med. Vi får se hur det går med det.

ROMAN: Ja inget på denna punkt idag men jag hoppas att jag kommer igång igen efter att jag har börjat på gymmet och slutat med sången jag hoppas innan men vi får se.

MUSIK: Ja hoppade pianot idag brukar inte köra ändå efter träningen annars så. Kör imonn och på söndag så hoppas jag att det räcker. Sången gick illa idag men jag kommer igen till onsdag hoppas jag.

TECKNING: Ja brevet kom så jag kan gå på nästa till söndag komposition. Handlar detta om såg jag snabbt idag nä igår. Skall till söndag köra igen så jag hoppas att inget annat kommer i vägen då.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: