tisdag 29 november 2016

Tisdag 29/11-2016 20:18

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen sov illa och kom ur sängen till elva tiden. Fick idag i mig en storfrukost och sedan tabletten. Så sedan gick jag igång med pianot fram till 14:30 och det gick inte bra idag segt som fan. Så sedan gick jag igång med middagen hade idag karréer med stripes och såg lite på teven med. Så till 16:20 tiden så stack jag till vagnen och sedan till pianokursen och sedan hem igen. Så mer? Jo jag fick i mig en kopp kaffe och så gjorde jag övningarna och sedan la jag mig på sängen fram till nu. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn. Kort blogg idag tror jag visst.

TRÄNING: Japp till torsdag kör jag igen och då hoppas jag att jag kan köra stretchen med har tappat på det men till torsdag så kör jag igen. Sedan vet jag inte om jag kan få till alla övningarna för det finns inte redskap för det eller maskiner men vi får se hur jag gör till torsdag.

ROMAN: Ja imonn så skall jag få ett samtal till 08:30 tiden så jag kommer inte skriva imonn den dagen går bort men jag hoppas köra sedan i veckan igen. Men det beror på hur jag sover så vi får se hur det går med det.

MUSIK: Ja nu låt till läxa så jag kan komma ifrån tretakten denna gång är det fjärdedelar och en låt jag kan rätt bra med har hört den ett otal gånger kör imonn så får vi se. Så är det sång  med imonn skall se till att komma igång i tid imonn så jag kan köra med en gång. Men mer om detta imonn.

TECKNING: Ja till söndag hoppas jag att jag kan köra igen skall då klippa och klistra och sedan köra plattan ett tag vi får se vad det blir med den skall bli skoj att köra igen.

Så nu är dagen slut och jag säger som jag brukar göra Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: