tisdag 15 november 2016

Tisdag 15/11-2016 20:37

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt inatt. Sov inte bra men kom ur sängen till 10:30 tiden och fick i mig frukosten och tabletten. Så sedan väntade jag på att klockan skulle slå 12:50 då det var dags för att sticka till läkaren. Kom dit och betalade sedan stack jag till apoteket och köpte lite mjukkräm och sedan upp igen. Och reumatologen sa att det var psoriasisartrit och jag skulle äta tabletter så blev det bättre men hon sa att om psoriasisen går bort är det inte säkert att detta går bort. Vilket jag hade hoppats att hon skulle säga men inte heller. Jag trodde att det hängde ihop med psoriasisen men när det gäller senor så gör det det inte. Det var inte det jag ville höra men det är som det är. Så sedan hem igen och fick igång middagen men innan detta så ringde jag och beställde mer tabletter kommer till fredag. Så mer? Jo jag skall byta gym men mer om detta nedan. Så mer? Jag fick avbeställa sjukgymnasten jag har inte pengar till det denna månaden. Så mer? Jo jag åkte till pianot idag till 16:20 tiden sedan hem igen mer om detta nedan. Nä jag tror att det var allt för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag har stängt av autogirot igår på gamla gymmet men jag tror de kommer säga det är två månader uppsägning men det går inte att komma åt någon att säga upp det till så jag hoppas att det säger okey och tar inte betalt jag lämnade en lapp om det för två månader sedan och sedan var den borta så jag hoppas att någon tog den. Men troligen kommer jag få betala 199 gånger två om det inte är så att det går i konkurs då slipper jag. Det har inte varit personal där sedan i somras så det går inte att säga upp kortet men jag lämnade en lapp så vi får se vad det säger om det. Till fredag skall jag ut och sedan skall jag ta nytt medlemskap på nordicwellness det går på 199 som jag har nu.

ROMAN: Ja det återstår att se när jag kommer igång igen med denna punkt.

MUSIK: Ja idag var det svårt men jag hoppas att jag kan bättre till nästa gång har inget att göra nu på sång och spel dagar så jag kan öva mer nu. Imonn är det sång som gäller för mig så får vi se när jag får svar från Cubase så jag kan fixa till låten men det kan ta tid eftersom det är mässor nu.

TECKNING: Ja till fredag skall jag ut och sedan hoppas jag att jag kan få tid till lite på denna punkt. Annars blir det till söndag igen.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: