söndag 27 november 2016

Söndag 27/11-2016 20:21

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen vaknade ett otal gånger och kom ur sängen till 11:30 tiden. Sedan pillade jag med datorn och fick sedan i mig frukosten till 12:20 tiden tabletten till 12:30 tiden eller om det var senare ändå. Så till ett tiden så stack jag till ICA för att köpa kött fick för 1000 och nu tror jag att jag inte har nog till resten. Jag kom efter förra månaden och kommer inte i kapp på en månad igen. Och jag måste köpa kaffe och lite till så vi får se om det räcker men jag tror inte det denna månaden. Så sedan hem och gick igång med pianot till två tiden körde sedan till tre eller om det var halv fyra då jag gick igång med middagen. Hade idag kotletter med pommes och såg inte på nått fanns inget inspelat eller nått att se på idag. Så efter detta så spelade jag pianot igen fram till 18:50 tiden då jag gick igång med övningarna sedan var jag klar för dagen med det jag skulle göra. Jo jag laddade in ny bios idag till denna datorn hade inte sett på länge om det hade kommit nytt. Och den automatiska fungerar inte alls nu vad som är fel vet jag inte heller. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Jaha imonn så kör jag igen kommer då skriva upp nya tyngderna och sedan föra över dem till ett nytt papper som jag kanske får eller om det kostar pengar vet jag inte men imonn så vet jag. Då tar jag nya tyngder och sedan kör jag igen. Så skall jag köra stretchen imonn med och så får jag duscha hemma sedan efter stretchen.

ROMAN: Ja vi får se hur natten är och hur pigg jag är imonn om det är tabletten eller vad det nu är som gör att jag är seg på morgonen men sover jag så kanske jag kör denna punkt imonn.

MUSIK: Ja fick inte så lång tid jag ville ha idag eftersom jag fick ut och handla med så imonn kör jag om jag inte sover så bra så kör jag pianot ett tag innan jag sticker till träningen vi får se imonn.

TECKNING: Ja missade idag jag tänkte inte på det och så gjorde jag inte nått idag heller. Men jag skall ta en dag och köra på datorn om jag inte kör roman så kan jag ta lite tid till detta en dag. Men idag körde jag pianot istället.

Så jag är klar för dagen och säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: