måndag 19 september 2016

Måndag 19/9-2016 20:09

DAG: Jaha till natt och en rätt okey natt inatt men jag vaknade till nio tiden idag och kom ur sängen till 10:30 fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Körde den idag fram till 14:30 tiden då jag gav upp för dagen. Så sedan till tre så stack jag till träningen sedan hem igen. Och hoppade stretchen idag men gjorde övningarna mer om detta nedan. Så sedan gick jag igång med middagen hade idag köttbullar och spagetti men jag glömde igen att göra träningsmaten i lördags så jag fick steka dem idag undertiden spagettin gick igång. Så skall göra till söndag då hoppas jag att jag har tid till att få igång träningsmaten. Så sedan fick jag en kopp kaffe och så fick jag också ett nytt brev idag med mer om detta nedan. Så mer? Jo jag fick gå in på supporten igen för jag har lagt in fel mailadresss på ett ställe såg jag idag och jag undrade varför jag inte fick mail nu vet jag. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja körde idag men jag hoppade cykeln och sedan också gången idag var seg idag trotts att jag sov rätt bra men jag har ont i ryggen igen. Och det är fan om det kommer igen det tog tre månader sist att få bort det inte igen. Jag har tagit tablett tar sista imonn så får vi se hur det känns sedan jag hoppas att det släpper men det känns inte så just nu.

ROMAN: Japp körde idag men tappade sista halvtimmen för jag pillade med annat idag. Men tills imonn så hoppas jag att jag kan köra igen. Men det beror på sömnen som vanligt.

MUSIK: Ja vi får se hur det går imonn har inte gått bra hemma på pianot men vi får se imonn. Det är tre takt som jag inte gillar även att jag har gjort det förr och då gick det bra.

TECKNING: Ja fick nya kursen idag ja brev två men jag har inte gjort ettan än så jag måste snabba på lite med den. Får ta tid till detta innan jag går på bloggen om jag hinner vill säga. Men jag måste ta mer tid till det annars blir det inte nått med det. Vi får se när jag hinner med det.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: