tisdag 20 september 2016

Tisdag 20/9-2016 20:19

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt inatt. Vaknade ett otal gånger och till sju så kom jag till sans så pass att jag inte somnade om sedan. Kom ur sängen till 10:30 tiden och fick i mig frukosten och så sket jag i romanen idag det var ingen ide att köra idag. Så jag stack till banken idag och fixade lite sedan hem igen och idag köpte jag datorn men jag köpte den på HP inte på Dustin Dustin har den för 24990 och HP har den för 20990 så det var inte svårt att välja mailade till Dustin men de kunde inte kolla priset idag så jag slog till tänkte de sänker den men inte under 20990 som HP har så jag köper där. Så sedan köpte jag skärm webbkamera och högtalare på Dustin så de fick lite med. Datorn kommer nog till fredag men resten kommer nog ta lite längre såg att en sak var restnoterad idag. Så vi får se när den kommer någon gång hoppas jag för datorn kommer få tid när den kommer. Ja garantin kommer gå igång men när jag inte har skärm så kommer jag inte kunna få igång den. Men jag hoppas att det inte tar allt för lång tid när resten kommer. Och detta kunde jag göra tack vare att jag samlade mer pengar jag fick 4000 mer än jag skulle ha och då kunde jag köpa datorn från HP och sedan resten från Dustin. Innan hade det inte gått för jag hade inte nog med penar till det. Så att vänta var bra annars hade jag fått en slö dator och inte varit nöjd. Så mer? Jo till 16:20 stack jag till vagnen och så iväg till piano lektionen. Sedan hem igen och fick i mig en kopp kaffe och en liten choklad som jag hade i kylen. Så mer? Jo jag gjorde övningarna till sju åtta tiden idag med innan jag gick igång med bloggen.

TRÄNING: Ja körde övningarna idag och jag tror att ryggen är lite bättre men jag ser imonn idag satt jag upp hela tiden när jag spelade pianot och hade där efter inte ont igen. Så jag hoppas att det blir bättre med tiden och att jag slipper gå till sjukgymnasten.

ROMAN: Nä idag ville det inte efter kass natt men imonn hoppas jag kunna köra men då måste jag lägga mig i tid idag. Vi får se hur natten blir imonn.

MUSIK: Ja idag körde vi igen och jag fick lättare att göra idag jag gillade inte tretakten så jag gjorde ett tillslag istället och det är lättare sedan fick jag lite till att göra tills imonn och fredag lördag söndag. Men nu kommer jag kunna göra det som jag skall göra så hoppas jag att jag kan ställa om metronomen med men vi får se.

TECKNING: Ja om allt går som jag vill så kör jag imonn. Jag hoppas att jag hinner med det imonn. För jag ligger efter nu.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: