lördag 3 september 2016

Lördag 3/9-2016 20:07

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen men jag kom ur sängen till 10:30 idag och fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Körde den idag fram till 14:00 då jag gick igång med träningsmaten efter detta så var jag nere men det var ingen hemma så jag får ta det imonn. Så när jag kom upp så gick jag igång med stretchen och sedan var det middag. Hade idag torsk panerad och mos och en hög med majonnäs såg en ny serie idag ja den är gammal men det gick igång igår tror jag. Så mer? Jo idag har jag bestämt mig för att köpa en Samsung S7 Edge kommer ligga på 707 och nu betalar jag 649 så inte så mycket mer och jag har sett att edgen får lite bättre betyg än S7 an. Så mer? Jo jag köper ny till slutet på månaden då mitt abonnemang går ut. Så mer? Jo sedan satte jag mig och spelade lite men kör mer imonn. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja körde stretchen idag och jag hoppas nu att jag kommer igång igen med detta får hoppas att dagarna går som de skall.

ROMAN: Ja körde idag en och en halv timme och jag är nöjd efter kass natt.

MUSIK: Ja idag har jag kört piano men det går så där och jag sa nog igår att jag hoppades att han inte trodde att jag skulle lära mig allt detta på en vecka men jag har imonn med så jag kör igen.

TECKNING: Ja idag skulle jag köra men fick inte tid idag jag hade hoppats att jag hade löst allt tills imonn men det gick inte så jag får se imonn om jag hinner med lite på denna punkt. Måste komma igång nu…

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: