torsdag 22 september 2016

Torsdag 22/9-2016 20:24

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt inatt även om jag idag inte hade träningen. Men jag tog en starktablett igår och sov okey inatt. Kom ur sängen till 10:30 tiden och idag sket jag i att skriva igen. Jag ringde till Dustin och sa att jag ville ha grejorna som fanns med en gång. Så har jag tur så kommer de imonn eller till måndag. Så efter detta så gjorde jag inte mycket alls idag blev en slö dag men det var nära att jag glömde tiden idag till 13:45 så kom jag ihåg och satte full fart till vagnen. Så sedan sjung jag och så hem igen men jag stannade i ICA och köpte lite men jag glömde bröd så jag hoppas att det inte är mögligt imonn men jag tror att det är det men då tar jag knäcke. Så sedan hem och gick igång med middagen med en gång men då var klockan redan fem, när det var klart. Hade idag kotletter med pommes och såg resten av filmen som jag började på för ett tag sedan. Så efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe och så till sju tiden gjorde jag övningarna och så nu är jag här. Om allt går som jag vill så skall jag imonn köra teckning efter träningen imonn så kör jag igen till söndag med. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses  igen tills imonn.

TRÄNING: Ja då kör jag träningen imonn och så till lördag så kör jag stretchen som jag inte har kört på länge.

ROMAN: Nä det vill sig inte på denna punkt just nu. Men jag skall lägga till läsning igen efter teckningen hoppas jag men så skall jag hinna med övningarna med. Det blir trångt om tid nu.

MUSIK: Jaha idag körde vi Amazing Grace för sista gången och körde igång på nytt. Om allt går som jag vill så skall jag köra denna, (Amazing Grace) som låt senare och sedan lägga ut den kanske om den blir bra. Gick okey idag nu är det piano till lördag och söndag.

TECKNING: Ja imonn så hoppas jag att jag hinner med lite men det återstår att se hur det går. Men till lördag och söndag så skall jag köra i alla fall måste gå igång med denna punkt nu igen.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: