torsdag 29 september 2016

Torsdag 29/9-2016 20:19

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen vaknade till fem tiden idag och låg länge innan jag gick igång med mobilen jag fixade ett par saker men somnade sedan inte om igen. Så idag när jag kom ur sängen så fick jag i mig frukosten och så satte jag igång med att fixa mobilen. Det gick rätt snabbt idag jag fick lägga till alla appar och sedan logga in. Men jag var klar till ett tiden. Så och då skulle allt vara klart och det är det men då satte datorn igång att rassla. Det är något fel på den och jag måste ringa imonn och få den reparerad men jag har inte backupp ännu så jag hoppas att de inte tar bort allt i den nu. Men jag ringer imonn och så hör jag vad de säger om det. Det är ju fan när jag fick allt klart. Så sedan till tre tiden så stack jag till träningen och sedan hem igen. Så gjorde jag stretchen och så fick jag i mig middagen. Och en kopp kaffe. Så mer? Nä kommer inte på mer idag kommer igen tills imonn med mera då. En bra dag efter kass natt som sedan blev kass när datorn inte är okey.

TRÄNING: Ja idag körde jag ett par övningar på gymmet som jag skulle göra hemma så jag hade bara ryggövningarna och sedan benet när jag kom hem. Och gjorde hela stretch programmet idag men jag hoppade cykeln och gick istället. Nu tänkte jag köra igen till måndag men vi får se hur det blir med datorn nu.

ROMAN: Ja det är tvätt imonn så inget på denna punkt imonn men till lördag blir det inget heller mer om detta nedan.

MUSIK: Ja fick ett samtal idag och tiden till lördag är flyttad till 14:00 så jag kommer nog inte hinna med att skriva på lördagar på ett tag. Jag får sticka till 13:00 tiden men jag kanske kan hinna med lite innan detta. Så imonn är det sång och sedan på kvällen är det piano som gäller. Så får jag se när jag kan få tag i grannen är inte hemma igen men vi får se om han är hemma tills imonn annars så kör jag bara och tar honom senare.

TECKNING: Ja söndag så kör jag igen.

Så dagen är till ända och den hade varit okey trotts kass natt om det inte var för datorn som inte mår bra. Men mer om detta imonn. Nu säger jag Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: