tisdag 27 september 2016

Tisdag 27/9-2016 20:14

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen och så ringde klockan idag till 06:55 och till sju prick så slog jag en signal till läkarcentralen. Fick telefon tid till 08:15 och så fick jag en tid till 10:30 och han sa det kan ta två veckor eller ett år innan det går över. Det är samma som tennisarmbåge men i knät. Men jag tog tid till sjukgymnast så tar det förhoppningsvis lite kortare tid. Skall dit imonn till tre sedan skall jag in till stan och köpa ny mobil. Så kom ur sängen till nio tiden kunde inte somna om sedan så jag gick upp och pillade med datorn och fick till ritbrädan idag trodde jag var klar med den men inte heller. Men idag fick jag den att gå igång och så ringde jag ett samtal till Microsoft om Outlook och fick hjälp där med så efter det så har jag fått igång mailen igen och allt var med från gamla datorn. Så sedan till tre nä halv tre så gick jag igång med middagen hade idag köttfärssås med makaroner men idag fick jag inte i mig allt. Så mer? Jo till 16:20 stack jag och sedan spelade jag pianot ett tag och så hem igen. Ringde på grannen men ingen där tar det imonn. Så mer? Nä inte mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja körde idag övningarna och så skall jag imonn prata med sjukgymnasten om ryggen och knät så får vi se vad hon säger om det. Men jag kommer hålla upp med benen ett tag får se hur länge. Mer om detta imonn.

ROMAN: Ja imonn så kanske jag kör men det beror på natten som vanligt vi hoppas på en bra natt inatt.

MUSIK: Ja imonn så skall jag sjunga även om jag inte har fått tag i grannen än skall se om han är hemma imonn när jag går igång. Sedan är det sång och till 14:30 tiden så sticker jag till sjukgymnasten sedan till stan och köpa mobil.

TECKNING: Ja nu har jag fått igång plattan och jag kan teckna på den med men till söndag så kör jag på papper.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: