tisdag 6 september 2016

Tisdag 6/9-2016 20:17

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt kass natt inatt vaknade till sex tiden och kunde sedan inte somna om igen. Kom ur sängen till 10:30 tiden och fick i mig frukosten. Så sedan har jag haft problem med min mobil idag och jag har inte gjort något annat än pillat med den. Så på samsung så visste de inte och de sa att jag skulle göra en återställning och det gjorde jag men problemet var kvar. Så ringde jag igen och då sa de att det inte var virus alls och så fick jag ominstallera igen. Så till tre tiden så gick jag igång med middagen. Så och idag var jag klar med den och stack sedan till 16:20 till mölndalsvägen för piano lektion. Så sedan hem och jag har nu kommit på att det inte alls var något fel på mobilen alls. Men det kunde ju de ha sagt med en gång istället för att ominstallera. Det handlar om en betrodd enhet och det går inte att ta bort heller. Så imonn har jag annat att göra så till torsdag hoppas jag att jag kan få igång hela mobilen igen. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen tills imonn.

TRÄNING: Ja har inte kört nått på denna punkt idag.

ROMAN: Ja mobil och inget här heller och inget imonn heller.

MUSIK: Ja det gick så där idag men jag får ont i handlederna ja höger handled. Så jag fick lite andra övningar att göra till nästa vecka så då kör jag till fredag, lördag och söndag. Så ser vi om jag kan detta bättre att jag får ont är inte bra alls och jag hoppas slippa det sedan.

TECKNING: Ja till fredag hoppas jag att jag kan köra lite på denna punkt.

Så en rätt kass dag idag men jag hoppas att jag får igång mobilen tills imonn när jag kommer hem. Så är det löst. Nu säger jag Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: