lördag 10 september 2016

Lördag 10/9-2016 20:43

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små  kass natt inatt. Vakande rätt tidigt idag och kom ur sängen till 10:30 tiden. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Körde den idag fram till 13:30. Sedan så stack jag till sång lektionen till 13:50 tiden. Så sedan hem och när jag kom hem så gick jag igång med middagen hade idag karréer med pommes och såg en serie när jag åt. Så var klar med detta till lite innan 18:00 då jag gick igång med att spela piano fram till 19:00. Då gav jag upp. Har idag pillat med roboform är något fel som jag inte kan fixa fick hjälp men det hjälpte inte så jag har skrivit igen får se vad de säger. Så mer? Jo idag så kollade jag aftonbladet innan jag gick igång med bloggen och det är därför jag är sen idag. Ja kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja hoppade stretchen idag jag var hemma till 16:30 tiden och jag tänkte jag hinner inte med pianot idag alls om  jag kör stretchen. Så jag hoppade den idag.

ROMAN: Ja idag var det segt och jag fick en och en halv timma idag och jag får vara nöjd med det.

MUSIK: Ja idag gick det inte så bra men jag har lite att göra till onsdag och sedan till fredag då det är tvätt igen. Jag får se till onsdag om jag kan fixa till det eller om jag är ett hopplöst fall. Så mer om detta till onsdag på sång. Imonn så är det piano som gäller för mig så jag hoppas att jag sover som jag skall. Så jag kommer upp i tid imonn.

TECKNING: Ja imonn så hoppas jag att jag kan köra denna punkt med blir då till kvällen tror jag mer om detta imonn.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: