söndag 18 september 2016

Söndag 18/9-2016 21:02

DAG: Jaha idag är jag sen som bara fen men till natten och en rätt okey natt men jag somnade om igen och kom inte ur sängen förrän till tolv och jag ville upp tidigt idag för att hinna spela lite. Så kom upp och fick i mig frukosten och sedan gick jag igång med dammsugningen. Så efter detta så satte jag igång med att spela piano mer om detta nedan. Så sedan la jag ner till 14:30 idag och då kom morsan på besök. Hade med sig lite kläder som jag fick för idag har jag firat min födelsedag. Ja om jag skall vara ärlig så firar jag inte längre men jag fyllde år idag. Så sedan gick jag igång med middagen till 15:30 tiden hade idag kotletter med pommes och såg en film idag. Men jag såg inte hela idag tog för lång tid så jag la ner. Så sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så gjorde jag övningarna och så pillade jag med telefonen jag hade gjort lite fel när jag la in mailadress igår ja det var nog inte igår men såg det idag. Men det rättade jag till och nu är den igång igen. Så mer? Jo sedan kollade jag flipbook och glömde tiden och det är därför jag är sen idag. Så mer? Nä nog för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja har packat väskan idag och jag är redo för träningen imonn.

ROMAN: Ja jag hoppas på bra sömn så kör jag imonn igen då ja.

MUSIK: Ja fick inte så lång tid idag eftersom morsan kom men det gick inte så bra idag heller. Jag gillar inte tre takt men det gick okey sedan på slutet vi får se hur det går till tisdag. Sång blir till onsdag sedan torsdag igen. Och träningen blir till fredag nästa vecka.

TECKNING: Ja glömde av detta idag jag fastande på pianot men jag skall köra en annan dag på denna punkt hoppas till onsdag.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: