fredag 9 september 2016

Fredag 9/9-2016 20:16

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt igen men sov okey på morgonen så på det hela taget okey natt då. Så kom ur sängen till 10:00 tiden och gick igång med mobilen igen ett tag och fick två fel på roboform idag ett löste jag men ett är kvar så jag har gått upp på deras support och sökt hjälp. Så sedan till tolv tiden stack jag ner med tvätten och sedan upp igen. Gjorde lite till på roboform och löste ett problem. Sedan till 12:45 var jag nere och fick upp tvätten och sedan har jag pillat med mobilen och tillslut gav jag upp och gick in på forum och ställde en fråga. Men så kom jag ihåg att jag hade ändrat lösenordet och fixade det med idag. Så jag gick upp igen och sa att jag hade löst mitt problem. Så sedan till två tiden var jag nere och vred upp torken och sedan satte jag igång med att sjunga. Mer om detta nedan. Så till lite efter två kom ena grannen hem och jag ringde då på och frågade och det gick bra. Så nu är det bara en granne kvar att fråga en dag när grannen är hemma. Så mer? Jo jag gick igång med middagen efter att jag hade hämtat upp tvätten till fyra tiden. Hade idag fläsk och mos och löksås och såg en serie när jag åt. Så efter detta så gick  jag igång med musiken igen till sex tiden då satt jag en timme och spelade piano mer om detta nedan. Så mer? Jo jag fick i mig en kopp kaffe med efter middagen. Så mer? Jo jag är klar med mobilen idag efter att jag löste sista problemet idag. Så mer? Jo min psoriasis är värre nu när jag kör igång med mera men det räknade jag med. Har fått mer skit i hårbotten med men jag hoppas att jag kan behandla dem så den försvinner tillslut. Det kommer mer när jag höjer stressen men jag hoppas att det går ner sedan när jag vänjer mig vid det. Vi hoppas på det. Mer? Nä nog för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja har inte gjort nått idag men imonn när jag kommer hem så kör jag stretchen sedan är det piano som gäller.

ROMAN: Ja som vanligt så hoppas jag att jag sover inatt så kör jag igen imonn. Vi håller tummarna för det.

MUSIK: Ja körde idag till sex tiden fram till sju och det gick bättre idag jag har inte raka handleder och då får jag ont. Men idag hade jag inte alls ont i höger lite i vänster men jag måste flytta stolen för att ligga rätt med vänster skulle ha en piano stol så räckte det med att flytta åt sidan. Men det är för dyrt så skulle jag vilja ha ett notställ kommer se om jag kan köpa ett ligger på 200 men jag tror inte jag har råd denna månaden. Det är lite jobbigt att se ner på texten och jag får lägga texten på en cymbal för att se den nu. Sedan har jag kommit på vad jag gör för fel tills imonn så skall jag se om det finns lösning på detta. Sticker imonn till 13:50 för sång.

TECKNING: Ja som jag sa innan så kör jag på denna punkt till söndag är planen har kört lite men det tar längre tid att göra rätt. Även att det är rätt lätt.

Så nu säger jag Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: