torsdag 4 augusti 2016

Torsdag 4/8-2016 20:19

DAG: Jaha till natt och en skit natt inatt. Tog mitt piller och la mig som jag skulle men inatt så kunde jag inte somna alls låg skit länge innan jag tillslut somnade. Och sov dåligt sedan fram till 12:00 tiden då jag kom ur sängen. Fick i mig frukosten och så till ett var det dags för lunch efter den så gjorde jag inte nått en kass dag idag. Så till tre så stack jag till träningen och så hem igen. Så fick i mig träningsmaten och så en kopp kaffe och nu är jag här. En skit dag idag och som vanligt så var det först en skit natt så även idag. Så mer? Jo jag hoppas att det kommer upp nya datorer denna veckan för de har sålt slut de gamla såg jag idag. Så till nästa vecka hoppas jag att jag kan köpa ny dator äntligen vi får se.

TRÄNING: Ja körde idag och det gick okey idag men jag hoppade stretchen idag efter kass natt. Lite segt var det idag men jag fick allt gjort ändå ja inte så mycket cykel idag men okey.

ROMAN: Ja och inget idag heller måste komma igång igen nu är det lite mörkare så jag borde sova lite bättre vi hoppas på det tills imonn.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: