torsdag 11 augusti 2016

Torsdag 11/8-2016 20:10

DAG: Jaha till natt igen och sämsta natten på säkert tio år. Sov inatt korta stunder på en tio minuter och till fem tiden så sov jag inte mer men låg till tolv innan jag gick upp. Fick i mig frukosten och så gjorde jag inte nått tills det var dags att dra till träningen sedan hem igen. Hoppade stretchen idag och gick igång med middagen. Såg lite på teven med och sedan fick jag i mig en kopp kaffe. Så åkte shortsen av idag tog på mina sparkbyxor för idag var det kallt här inne. Men jag har inte värmen på heller för det smäller i elementen och då kan jag inte sova. Så urusel dag idag ja natt dagen var okey trotts kass natt.

TRÄNING: Ja idag var jag ensam nästa helt tiden jag tränade. Inte en käft på hela gymmet. Fan vet om de inte går i konkurs snart. Hoppade cykeln och också gången idag och sedan även stretchen när jag kom hem.

ROMAN: Ja efter natten så var det ingen ide att göra nått men jag skall tvätta imonn men sedan till lördag så hoppas jag att jag sover så kör jag igen.

Jaha dagen är till ända och det är den kassaste dagen på länge tror det är tio år sedan jag sov så illa. Så nu säger jag Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: