torsdag 18 augusti 2016

Torsdag 18/8-2016 20:10

DAG: Jaha till natt igen då ja och inatt sov jag rätt bra men vaknade till tio tiden och hade då inte vaknat en enda gång under natten, trodde jag så jag trodde idag har jag sovit bra. Men så såg jag på datan och såg då att jag hade sovit 91% vilket är så där bra jag hade alltså inte sovit hela natten men rätt okey ändå. Så fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Körde den idag fram till ett då det var lunch och så igen från två till tre. Och då stack jag till träningen och sedan hem igen. Hoppade stretchen idag och gick igång med middagen. Så såg på teven med när jag åt och så fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Jo jag spelade idag lite fastnade på en igår och gav upp men idag så tog jag den. Spelet jag spelar är hook det är ett litet pusselspel som finns på steam kostar en tia. Så mer? Fick ett samtal med idag när jag åt. Så mer? Jo idag hoppas jag att jag har fått svar från pianot och sången så jag vet när de går igång. Men det ser jag först när jag kollar mailen idag efter bloggen. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Jaha hade bra fart idag och skulle sedan köra cykeln men hoppade den idag och gick igång med gång istället sedan stack jag hem. Och hoppade stretchen med idag har blivit slö nu ett tag men jag hoppas att jag kommer igen om jag bara sov lite bättre. Men det är lite bättre så jag hoppas att jag kan köra som innan igen om ett tag.

ROMAN: Ja fick en och en halv timme idag och det är jag nöjd med gick bra idag även om jag hade en svacka en halvtimme idag. Så vi får se hur jag sover inatt.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: