måndag 22 augusti 2016

Måndag 22/8-2016 20:18

DAG: Jaha idag sov jag så där men skrev ändå. Jag vaknade till sex tiden och låg sedan vaken till 10:30 då jag gick upp. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Körde den idag fram till ett då det var lunch och så igen till två till tre. Sedan stack jag till träningen och sedan hem igen. Så efter detta så fick jag i mig middagen och sedan även en kopp kaffe. Så mer? Jag vet inte om det är någon i min dator jag är inte säker på det kan ligga felet hos McAfee men jag skall ta till onsdag och kolla lite till sedan hoppas jag att jag har ett svar. Så mer? En bra dag idag fick gjort romanen trotts kass ja små kass natt. Och träningen gick bra den med. Så mer? Jag vet inte mer nu så jag tar och slutar för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja körde idag och det gick bra idag men jag hoppade cykeln idag och sedan också stretchen tar igen det en annan dag.

ROMAN: Ja fick mina två timmar idag trotts lite kass natt men jag kom igång igen iallafall. Det gick okey men imonn skall jag iväg till piano till 17:30 så jag har bråttom imonn.

MUSIK: Ja imonn blir det piano första dagen till 17:30 det är sent men jag hoppas att jag kan sova ändå sedan när jag kommer hem.

TECKNING: Ja jag mailade igår så vi får se om det svarar idag för jag har inte fått något material från dem ännu.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: