måndag 8 augusti 2016

Måndag 8/8-2016 20:16

DAG: Jaha till natt igen då ja och jag såg idag att jag hade sovit rätt bra i början av natten och sedan rätt okey på morgonen. Men jag hade idag 88% och det är inte bra men ändå så sov jag rätt bra på morgonen så jag var rätt pigg idag när jag kom upp. Kom ur sängen till 10:30 tiden och fick i mig frukosten. Sedan hade jag tid på mig idag så jag la mig ett tag på sängen fram till 12:00 då jag gick igång med romanen. Körde den fram till ett då det var lunch och så till två så gick jag igång igen och körde till tre. Då stack jag till träningen sedan hem igen och hoppade stretchen idag och gick igång med middagen. Såg lite på teven med när jag åt och sedan fick jag i mig en kopp kaffe. Så och inga nya datorer har kommit idag men snart hoppas jag. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn. En okey dag idag.

TRÄNING: Ja jag var rätt pigg idag men när jag kom till träningen så tappade jag farten helt idag. Så jag hoppade stretchen idag och gick igång med middagen istället. Men det var en kass natt inatt även om jag var rätt pigg idag.

ROMAN: Ja som jag sa innan så hade jag idag att göra och jag gick igång och körde mina två timmar idag och det gick bra idag. Kan bara hoppas att jag sover bättre sedan med.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: