tisdag 30 augusti 2016

Tisdag 30/8-2016 20:14

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt inatt sov illa fram till sex tiden sov sedan inte mer idag. Och jag gjorde misstaget att gå upp till nio tiden så jag var seg som fan idag. Och det gick inte att fokusera alls idag så jag la ner romanen helt. Efter detta så försökte jag ta mig ner till fokusering men det gick inte bra alls idag. Så till tre tiden så satte jag igång med middagen. Jo innan detta så ringde jag till 1177 för jag hör pulsen i höger öra och jag tror att det kan ha med min inflammation jag hade för två månader sedan. Det hörs när jag lägger mig ner och inte när jag ligger på örat utan ändå. Och hon sa att jag skulle upp imonn till sju och ringa så den dagen kommer gå åt skogen men jag tror ändå att det kan ha med inflammationen att göra och då kanske jag behöver lite tabletter denna gången. Men jag går upp till sju och ringer så hoppas jag att jag kan få en tid är jag en sekund sen så hinner jag inte med att få tid alla går sju. Men jag hoppas att jag kan få en tid tills imonn så kan jag lägga detta bakom mig sedan. Så sedan som jag sa så gick jag igång med middagen. Hade idag kotletter med pommes och såg lite på en serie men hann inte med allt idag. Så sedan till 16:20 tiden så stack jag till vagnen och hann med den tidiga och åkte sedan till Mölndalsvägen och köpte idag igen en dricka för 20 min budget komma gå åt skogen om jag håller på så. Så sedan var det kurs och så hem igen. Tog en kopp kaffe och så bäddade jag sängen. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn.

TRÄNING: Ja denna veckan så kör jag till fredag då jag har sång på torsdag. Men jag tar nog tablett på torsdag med tror jag. Så jag sover bra under natten för jag är van vid detta. Så tar jag igen till fredag med så jag sover då med.

ROMAN: Nä kass natt och inget alls idag på denna punkt. Hoppas jag sover tills imonn så kör jag fram till två och sedan kör jag piano fram till fyra tiden tror jag.

MUSIK: Ja körde idag med ny lärare och jag fick nytt på allt idag. Så jag hade nog inte gjort rätt förra gången men idag fick jag nya saker att göra och lära mig så jag har att göra imonn. Så är det sång igen till torsdag och jag har kommit på två låtar som jag kan sjunga. Jag kan inte några låtar alls det är mest visor och annat och det kan jag inte nått på. Men kom på två som jag kan lite inte hela texten men lite och de är rätt lätt med så vi får se vad han säger om det tills torsdag. Så och den nya läraren sa att jag kommer nog lära mig nog för att spela det jag vill på åtta månader.

TECKNING: Japp och när jag skall jag köra detta då jag måste öva på piano och det kommer ta tid så jag får ta dagar då jag har tid över för att göra detta men jag vet inte när. Men till imonn kanske jag kan ta tid efter middagen och köra lite så jag kommer igång med det. Så kanske jag kan köra sedan efter middagen ett par timmar per dag ja inte måndag och torsdag men andra dagar så hoppas jag att jag kan få till lite tid till det.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: