fredag 26 augusti 2016

Fredag 26/8-2016 20:10

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt inatt jag fick datan och då låg den på 92% vilket är rätt bra för att vara en dag då jag skall upp och tvätta. Så fick i mig frukosten till elva tiden och kom ur sängen till 10:30. Så sedan väntade jag på att klockan skulle slå tolv och det var dags för att sticka ner med tvätten. Så till tolv eller lite innan så stack jag ner och sedan upp igen. Och med en gång jag kom upp så ringde jag till McAfee och fick hjälp idag av en kille och han sa att det är ingen inne i ditt nätverk och så fick jag tre månade gratis skydd så jag behöver inte köpa nytt förrän till december igen. Tack för det! Så sedan så stack jag till stan till ett tiden då jag hade hängt upp tvätten. Var inne och köpte en pedal och sedan gick jag hem igen. Stannade på ICA för att handla lite sedan hem igen. Så efter detta så har jag spelat lite piano men bara korta stunder idag. För köra till söndag igen då är jag ledig och jag behöver öva så. Så sedan till fyra tiden så stack jag ner och hämtade upp tvätten och gick sedan igång med middagen. Hade idag kotletter med pommes och såg inte nått på teven idag. Fanns inget inspelat idag och jag hittade inte nått att se idag så jag slö glodde bara idag när jag åt. Så mer? Nä det var nog allt för mig idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja om jag hinner imonn så skall jag köra storstretchen imonn när jag kommer hem från sången. Men jag måste köpa lysrör och en pärm med innan jag kommer hem till fyra tiden.

ROMAN: Nä inget idag men jag hoppas att jag kan köra imonn innan jag sticker fram till 13:30 tiden. Men det beror på hur jag sover inatt, bra hoppas jag.

MUSIK: Fick min pedal idag men jag slöar pengar som jag inte har illa med att jag gjorde sönder den men jag betedde mig klantigt och då går det så. Skall imonn ut till två tiden och sjunga. Ja imonn blir nog ingen sång jag skall först sänka tonhöjden på min röst det kanske tar två gånger eller mer. Men vi får se hur det går imonn.

TECKNING: Ja till söndag tänkte jag men jag måste öva på pianot och det går före. Sedan skall jag köra denna punkt med ett par gånger i veckan hoppas jag. Vi får se hur det går med det.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: