torsdag 25 augusti 2016

Torsdag 25/8-2016 20:06

DAG: Jaha till natt igen då ja och en bra natt inatt sov rätt okey fram till tio tiden kom ur sängen till 10:30 tiden. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Men idag gick det inte som jag ville för jag satte igång att pilla med datorn igen och körde en timme roman idag resten var datorn igen. Men jag hoppas att jag löser det tills imonn. Så jag kan gå vidare sedan igen. Så men det första jag gjorde idag var att jag betalade räkningarna och det blev inte mycket över idag. 900 men jag tror att jag kan klara mig på det med. Hade en stor på 1000 idag för försäkringen men jag tror att jag kan klar mig ändå. Så sedan körde jag igång med romanen och sedan med datorn och så till tre stack jag till träningen och hem igen. Hoppade stretchen idag och gick igång med middagen efter den så fick jag idag i mig två koppar kaffe. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja körde idag och det gick bra men jag hoppade cykeln idag och gick på gång bandet istället sedan hem igen.

ROMAN: Ja kom igång idag men sedan sket det sig igen med datorn. Men jag skall till lördag om jag sover köra igen men jag måste gå till 13:50 så jag måste sluta till 13:30 tiden tror jag om jag skall hinna med vagnen.

MUSIK: Ja idag har jag kollat lite men inte satt mig och spelat direkt men tills imonn hoppas jag att jag får tid att köra lite annars kommer jag inte kunna läxan tills tisdag.

TECKNING: Ja skall köra detta men jag har en månad på mig så det är inte så bråttom med det men jag skall öva och det kommer ta tid att lära sig men det är bara tre övningar att göra detta brevet så till söndag kör jag igång tänkte jag vi får se hur det går mer om detta då.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: