lördag 27 augusti 2016

Lördag 27/8-2016 20:13

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt inatt men jag var illa seg idag när jag vaknade och jag la ner romanen idag och la mig på sängen i stället. Jag vet inte varför jag var seg men jag sov inatt 94% och det är bra men seg ändå idag. Så stack till sång lektionen till 13:50 tiden och fick i mig en korv på pressbyrån och sedan tog jag en till när jag kom fram till Järntorget så jag slösade idag 40 på korv men jag var rätt hungrig idag. Så sedan sjöng jag lite och så hem igen. Men jag hoppade av vid femman idag och köpte först en mapp och sedan ett lysrör och ett par glimtändare, men de hade jag inte behövt för det räcket med att jag bytte röret så satte den igång. Så mer? Jo jag gick igång med middagen till fem tiden idag sent men tiden är sådan så. Hade idag kotletter med mos och såg en film men hann inte se hela idag ser resten imonn. Så sedan fick jag i mig ett äpple och så ringde morsan. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja har inte gjort nått idag och jag vet inte om jag hinner med stretch fram över heller. Kommer hem till fyra tiden eller lite efter kör jag sedan stretchen så kommer jag inte igång med middagen förrän till fem. Men vi får se idag hade jag annat att göra så tills nästa vecka är det torsdag som jag kör sång.

ROMAN: Nä idag ville det sig inte alls och jag la ner hela skiten idag. Tar igen det till måndag hoppas jag.

MUSIK: Ja första sång och jag sänkte inte rösten så mycket som jag hade hoppats på men lite. Och sjöng gjorde jag med och blev lite hels ja det kändes i halsen i alla fall. Så jag vet inte om jag sänker rösten så mycket i alla fall. Så fick liten läxa idag men jag tror det kommer mer sedan jag har ju 14 veckor på mig. Så hoppas jag att jag kan sjunga sedan.

TECKNING: Ja imonn hoppas jag att jag kan köra igång med detta men jag skall spela så jag kan göra läxorna på piano sedan får vi se om jag kör här med.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: