söndag 28 augusti 2016

Söndag 28/8-2016 20:20

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt inatt jag sov ganska länge under natten men vaknade sedan till sex tiden. Kom ur sängen till 10:30 tiden och fick i mig frukosten och sedan så satte jag mig och spelade piano ett tag innan jag gick igång med att dammsuga. Så efter dammsugningen så spelade jag piano men jag kunde inte sitta mer än tio minuter sedan fick jag ont och jag tog då paus så höll jag på fram till 15:00 då jag gav upp för dagen. Och gick igång med middagen hade idag kotletter med klyft och såg klart filmen som var okey en kinesisk film med en amerikan i en av rollerna. Så mer? Jo jag fick i mig en kopp kaffe och så vann jag igår på eurojackpot 72 spänn så idag skall jag lägga till 28 så har jag min 100:ing igen för nästa vecka. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja har packat väskan idag och jag är redo för träningen imonn.

ROMAN: Ja vi hoppas på bra sömn så kör jag imonn. Hoppas att tabletten tar ikväll.

MUSIK: Ja spelade idag men kunde inte köra så länge innan jag fick ont. Och det blev värre och värre med tiden. Så jag spelade tio sedan paus och så tio och så höll jag på i tre timmar då hade jag rätt ont i tummen som jag får spasmer i när jag spelar ett tag. Får höra med läraren om det kanske finns något trix att inte få ont så jag hoppas att han kan hjälpa mig med det.

TECKNING: Ja hann inte med nått idag på denna punkt. Men nästa vecka så är jag fri onsdag och lördag och så söndag med så då skall jag väl hinna med det. Jag kör träningen på fredag nästa vecka har sång på torsdag så den dagen går bort.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: