måndag 15 augusti 2016

Måndag 15/8-2016 20:11

DAG: Jaha till natt igen då ja och jag sover inte med öron pluggar mer. Jag tror att jag får in skit i öronen eftersom jag har mjälleksem i öronen och trycker jag då in pluggarna så kommer detta med och då får jag inflammation i öronen igen. Så där för har jag inte det längre och grannen har slutat snarka med så. Men jag vaknade tidigt idag och sov sedan lite kasst där efter. Kom ur sängen till tio i elva idag och fick i mig frukosten. Sedan gick jag igång med romanen men idag gick det inte som jag ville. Jag fick tillslut en timme och det får jag vara nöjd med efter små kass natt. Så sedan till tre så stack jag till träningen och så hem igen. Så sedan när jag kom hem så skulle jag gå igång med stretchen men fastnade i datorn ett tag och så la jag ner stretchen sedan. Jag har laddat hem en ny spelare jag hade realplayer innan men nu är den inte okey den tappar låtar och är kass så jag laddade hem Winamp och såg sedan att den nog är kass den med sista uppdateringen till den var 2013 ja kanske till 2014 men sedan händer inte nått så jag vet inte om jag skall ha kvar den eller inte. Har läst om denna för länge sedan uppenbarligen och tog den då. Så men allt fungerar som det skall och jag kör den ett tag tills jag hittar en ny, eller de uppdaterar den. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja körde mina övningar idag och det gick bra sedan cyklade jag lite och så gick jag mina 15 min och så var jag klar. Men när jag kom hem så tappade jag farten och la ner stretchen idag.

ROMAN: Ja det blev bra en timme idag men jag är nöjd med detta efter kass morgon idag. Så men jag fick till ändå och jag är nöjd med detta idag.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: