lördag 13 augusti 2016

Lördag 13/8-2016 20:17

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt inatt sov idag såg jag 95% och det är bra. Kom ur sängen till 10:30 tiden och fick i mig frukosten. Sedan till tolv så satte jag igång med romanen. Körde den idag fram till 14:00 tiden och så stack jag till ICA för att handla lite jag fick inte med mig allt igår. Så sedan när jag kom hem så gick jag igång med träningsmaten sedan var klockan så mycket att jag hoppade stretchen idag och gick igång med middagen. Hade idag kotletter med pommes och såg en film som var okey idag. Jaha mer? Fick i mig en kopp kaffe med och så bäddade jag sängen. Så mer? En bra dag idag även om jag inte skriver så mycket idag. Nä kommer inte på mer idag jo jag har lite pengar kvar nu så jag får leva snålt fram till den 25é.

TRÄNING: Jaha missade stretchen idag igen men jag skall köra den sedan. Bara om jag kunde sova lite bättre hela tiden inte bara en dag utan mer. Vi får se till nästa vecka.

ROMAN: Ja idag gick det lite segt men jag fick mina två timmar ändå tillslut jag kom på något att skriva och så gjorde jag det.

Så snart kommer två nya punkter här det är musik och sedan teckning med men det tar ett tag till innan de kommer. Så nu säger jag Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: