onsdag 10 augusti 2016

Onsdag 10/8-2016 20:16

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt inatt. Kom ur sängen till tolv tiden och fick i mig frukosten. Sedan har jag inte gjort mycket idag. Slöat och det enda jag gjort är att slänga soporna. Gjorde det vid fyra tiden idag. Sedan gick jag igång med middagen hade idag kotletter med pommes och såg en serie när jag åt. Så mer? Ja en kass dag idag och jag fick inte nått gjort på hela dagen. Så mer? Jo igår fick jag en uppdatering till tio tiden och jag satte igång den igår innan jag la mig och det var därför som jag sov illa inatt. Men den rättade till ett problem med att datorn inte somnar det gör den nu så jag behöver inte stänga av hela tiden nu. Så mer? Jo så fick jag ett mail från pianot ja från där jag skall spela piano och de sa att jag kanske kunde ta till 17:30 men jag sa nä helst inte. Får se vad de säger om det om de har svart idag eller inte. Ville ha till 15:00 så jag kan sova sedan när jag kommer hem blir det så sent så kommer jag nog inte sova bra alls. Vi får se vad de svarar och när idag? Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja har packat väskan idag och är redo för träningen imonn. Så hoppas jag att jag sover bra med så jag kan köra allt imonn med.

ROMAN: Nä idag ville det sig inte alls och jag la ner med en gång idag när jag vaknade till tolv så är det ändå kört så. Men jag hoppas på imonn vi håller tummarna för det…

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: