fredag 1 januari 2016

Fredag 1/1-2016 20:05

DAG: Jaha till natt igen då ja och en jävlig kass natt sov två timmar nått sånt men jag var uppe till tolv slaget med så. Så kom ur sängen till tio tiden och fick i mig ingen frukost idag. Jag satte mig och la in statisit idag när jag kom ur sängen så det ligger uppe på december 2015. Så efter detta så fick jag vänta på att klockan skulle slå tolv så jag kunde gå ner med tvätten. Det gjorde jag sedan upp igen och morsan stannade idag till två sedan stack hon till sjukhuset. Så var nere och fick upp tvätten på tork och sedan till två tiden var jag nere och vred upp torken igen. Så efter detta så stack jag ner och hämtade tvätten till kvart i fyra. Efter detta så gick jag igång med middagen hade idag kotletter med stripes men hade inte mat lust idag så jag fick inte ner allt. Så såg på teven lite men ville inte se nått idag. En jävligt kass dag och som vanligt startar den med en kass natt.

TRÄNING: Ja så har jag fått mer ont i ryggen igen. Nu är det en jävligt ilsken smärta som bränner ett par fem sex gånger men sedan försvinner den nästan helt. Jag skall ta en dag och ringa sjukgynasten och höra vad jag skall göra. Hoppas att hon kan komma på nått. Men jag skall stå med helt rak rygg när jag duschar så hoppas jag att det släpper. Men en dag skall jag ringa och höra mig för så jag inte får mer ont sedan igen. Kan ju lägga ner någon jävla gång har haft ont i ryggen i två år sean jag låg på sne säng och sedan tog fel ben.

ROMAN: Ja vi får se hur jag sover inatt så hoppas jag kunna få till nått imonn.

Så dagen är till ända och jag är rätt glad att den är över så hoppas jag på bättre dag imonn. Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: