måndag 11 januari 2016

Måndag 11/1-2016 20:05

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt inatt men jag hade på mig öronproppar igen inatt och sov rätt okey fram till tio tiden. Kom ur sängen till 10:45 och fick i mig tabletten sent idag igen. Så fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Körde den idag fram till ett då det var lunch och så igen till två till tre. Sedan stack jag till träningen och sedan hem igen hoppade strechen idag och gick på middagen. Såg lite på teven med och så fick jag i mig en kopp kaffe med. Så mer? Jo jag vann inte nått på lotto eller eurojackpot men till denna vecka då smäller det till. Så mer? Imonn skall jag upp till sju tiden och sedan ringa till läkar cetralen och få en tid hoppas jag så jag blir av med värken i ryggen. Som jag sa så har det blivit värre under denna vecka jag ätit tabletter så jag hoppas att jag får starkare tabletter så att det går bort sedan. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen tills imonn.

TRÄNING: Ja idag var det illa och jag gjorde allt för att det inte skulle göra ont men idag fick jag ge upp ett par övningar för att det gjorde ont så jag hoppas att jag får stopp på det tills imonn.

ROMAN: Ja körde idag och det gick okey idag fick till lite och jag är nöjd med dagen idag. Får vi se hur det går imonn om jag får tid så kanske det inte blir nått.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: