torsdag 21 januari 2016

Torsdag 21/1-2016 20:17

DAG: Jaha till natt igen då ja och idag vaknade jag ett par gånger innan jag till åtta tiden tog ur propparna. Låg sedan till 10:30 innan jag gick upp och fick i mig frukosten. Sedan fick jag vänta ett tag innan jag gick igång med romanen till tolv. Körde den sedan till ett då det var lunch och så igen till två fram till tre. Efter detta så stack jag till träningen och sedan hem igen. Skippade stretchen idag och gick igång med middagen. Såg lite på teven med men inte på nått speciellt bara slö tittade. Så sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så la jag mig på sängen fram till nu. Så mer? Jo jag har två rader eurojackpot extra imonn så skall jag ut på en sak ni får veta mer imonn. Så jag skall upp tidigt imonn och åka spårvagn. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja idag körde jag och det gick bra men jag hoppade cykel idag och sedan också stretchen. Men till nästa vecka så skall jag köra stretchen igen hoppas jag. Det känns bra i ryggen än så länge, hoppas mina problem går över nu.

ROMAN: Ja körde idag och det gick bra men då sov jag med inatt då går det lättare som vanligt. Men imonn så får jag hoppa skall upp tidigt och sedan iväg.

Så nog för idag ses igen imonn. Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: