tisdag 5 januari 2016

Tisdag 5/1-2016 20:32

DAG: Jaha till natt igen då ja och en okey natt igen rätt okey iallafall och jag hörde inte grannen förrän till tio tiden då var jag redan vaknen så okey hoppas det fortsätter med. Så fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen till tolv tiden. Körde idag fram till 14:00 då jag slog mitt samtal men jag kommer inte fram innan torsdag 09:00 så jag får gå upp tidigt och ringa igen. Så sedan ringde jag till läkarcetralen och de sa att jag skulle ta tabletter en vecka så får vi se om det hjälper men jag tror att jag behöver lite starkare än detta. Men jag kör en vecka så ser jag sedan skall ta och ringa till sjukgymnasten med en dag nästa vecka så hoppas jag att jag kan fixa det jag skall fixa denna veckan med. Så mer? Jo jag gick igång med middagen till fyra tiden jag var ute och handlade lite idag med innan. Idag hade jag karréer med ris och såg på tven nu finns det inte nått att se för allt har tagit slut men jag glodde på dumma mig två idag rätt okey. Så efter detta så satte jag mig och läste klar boken jag höll på med och började på en ny. Fick i mig en koppa kaffe med idag. Så mer? Jo jag beställde toner idag men jag vet i fan hur det gick till jag beställde på kort men den ville inte så jag tog bank men sedan hände det inte nått. Får ringa till torsdag och fråga hur det går till för jag fick inget att ta betalt på eller från. Nått skumt är det men jag trodde att det var vanlig bank via internet men jag tror inte det är det. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så vi ses igen tills imonn.

TRÄNING: Ja har kört övningarna kör det ett tag till så ringer jag om det sedan. Jag vet inte om det gör skillnad eller inte men jag gör dem ändå.

ROMAN: Ja bra sömn och det gick bra idag med har kommit till när de möts alla men jag vet inte ännu hur jag skall göra sedan skall de möta Tommy till 00:30 på måndags natt. Jag har kommit till söndag eftermiddag nu.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: