torsdag 7 januari 2016

Torsdag 7/1-2016 20:08

DAG: Jaha till natt igen och inatt var inte en bra natt vaknade till fem tiden och låg sedan vaken till halv elva då jag gick upp. Grannen snarkade igen men inte hela tiden men man har sömn gång och det kommer med en och en halv timmes mellanrum. Så somnar jag inte då så tar det igen en och en halv timme, och snarkar han då så tar det en och en halv timme till. Så en jävligt kass natt kom ur sängen till 10:30 och fick i mig frukosten. Nä jag gick upp till nio för att ringa och det sket sig efter detta så la jag mig inte igen utan gick upp. Fick i mig tabletten till tio och sedan körde jag igång med romanen till 12:30 idag. Och varför detta jo jag beställde en toner på hp men sidan fungerar inte så jag fick ringa och testa igen men inte heller denna gång så jag fick köpa på siba jävla skit att det inte fungerar med så är det ibland på hp det vill inte och ingen gör nått åt det heller. Så sedan gick jag igång med romanen och körde den fram till ett då det var lunch och sedan igen från två till tre. Efter detta så stack jag till träningen och sedan hem igen hoppade stretchen idag och gick igång med maten. Så fick i mig en kopp kafffe med innan jag la mig på sängen tills nu. Så mer? Nä inte idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja idag undvek jag att få illa ont iallafall så får vi se om kuren hjälper till tisdag vet jag sedan om den inte hjälper så får jag upp till sju och ringa. Men jag hoppas att det hjäper men vi får se.

ROMAN: Ja körde idag och idag träffade Hans och Petter Marika och sedan så träffade de Bertil men jag hann inte så mycket på det idag tar det imonn.

Så dagen är till ända och jag säger Tjigneling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: