tisdag 19 januari 2016

Tisdag 19/1-2016 20:08

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen. Sov illa fram till åtta tiden men sov ändå en tio minuter sedan innan jag gick upp till 10:30. Så fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Men idag gick det inte så bra så jag la ner till ett tiden. Efter detta så väntade jag på att klockan skulle slå 14:30 då jag skulle gå till sjukgymnasten. Så det gjorde jag när klockan slog och fick nya övningar lite tyngre än innan gjorde första idag och det kändes när jag gjorde dem efter så kändes det bra i ryggen så jag hoppas att dessa får alla problem att försvinna. Så sedan till fyra tiden så gick jag igång med middagen. Det var då jag kom hem och upptäckte att datorn inte somnar igen pillade lite med det men hittade inte felet idag skall se imonn om jag kan komma på vad det är. Brukar vara ett program som installerades och så somnar den inte men jag hittade det inte idag. Men imonn så hoppas jag att jag hinner med att felsöka lite. Så gick igång med middagen jag hade idag karréer med ris och såg en serie när jag åt. Fick sedan i mig en kopp kaffe och så satte jag mig och läste lite idag med. Så till sex tiden så körde jag igång med nya övningarna och det gick bra idag. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja nya övningar att köra och de känns bra och jag känner att de tar med gjorde inte det innan. Men nu är det lite mer styrka inblandat.

ROMAN: Ja körde idag men kass natt så jag la ner till ett tiden idag. Lite fick jag skrivet men jag kände att det inte blir så bra så jag la ner för dagen. Kommer igen imonn om jag sover vill säga.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: