lördag 9 januari 2016

Lördag 9/1-2016 20:15

DAG: Jaha till natt igen då ja och igen inatt så vaknade jag till 04:30 och låg sedan vaken till nio tiden då jag somnade en tio minuter sedan kom jag upp ur sängen till 10:30. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Körde den idag fram till 14:00 då jag gick igång med träningsmaten idag hade jag faligkorv med ja med inget mer än falig korv. Till det skall jag ha makaroner och senap kör det ett tag så får vi se vad jag gör sedan. Så sedan så skippade jag stretchen idag och gick igång med middagen till tre tiden. Hade idag revbenspjäll som jag värmde och stripes. Så idag hade äntligen seriena gått igång igen. Såg en när jag åt och sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så satte jag mig och läste ett tag. Så mer? Har haft mer ont i ryggen igen så jag måste nog ändå ta mig till läkare till tisdag om det går. Har lite annat att göra med den dagen så det kanske blir till onsdag jag får gå upp till sju för att ringa. Så mer?

TRÄNING: Jaha hoppade stretchen idag för jag hade illa ont idag jag tror att det blir värre med tiden så jag hoppas att jag kan få en tid till tisdag eller onsdag. Måste ha starkare tabletter dessa fungerar inte alls.

ROMAN: Ja körde idag men jag fick ett tappt eftersom jag fick ont i ryggen så jag kom inte igång idag när jag skulle fick ta alvedon med idag innan jag gick igång.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: