måndag 4 januari 2016

Måndag 4/1-2016 20:06

DAG: Jaha till natt igen då ja och inatt så vaknade jag inte vad jag kan minnas så jag sov okey hela natten fram till nio tiden. Låg kvar till 10:30 då jag gick upp och fick i mig frukosten. Sedan så gick jag igång med romanen körde den fram till ett då det var lunch sedan igen från två till tre. Efter detta så stack jag till träningen och idag fick jag illa ont när jag skulle ta av mig strumporna så när jag tillslut kom hem så sket jag i stretch och övningar helt. Jag skall imonn ringa och se om jag kan få till till läkare till torsdag eller fredag så hoppas jag att jag denna gång får tabletter som jag ville ha innan. Så mer? Imonn skall jag ringa ett väldigt viktigt samtal som jag hoppas går bra. Men om detta imonn. Så mer? Jo jag vann inte nått på lotto eller på eurojackpot men det är ju som det brukar vara så. Så mer? Nä nog för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja träningen gick bra idag tills jag skulle få av mig strumporna då sket sig allt. Jag stog stilla i femton minuter innan jag kunde röra mig igen. Så jag beslöt att jag måste till läkare igen. Så hoppas jag att jag får tabletter så det inte är någon annan skit jag har.

ROMAN: Ja bra sömn så idag gick det bra körde mina två timmar idag och jag kör igen imonn. Om jag sover vill säga vi hoppas på det.

Så dagen är slut och jag säger Tjlingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: