söndag 3 januari 2016

Söndag 3/1-2016 20:10

DAG: Jaha till natt igen då ja och en jävligt kass natt. Var vädldigt seg och somnade en timme så klockan var redan 23:00 när jag kom in på toan. Sedan så la jag mig och somnade till ett och alltid när jag somnar så så vaknar jag igen tidigt så även idag. Innan fem hade jag vaknat tre gånger så till fem så kom gannen hem och la sig sedan har jag legat och lyssnat på hur han snarkar. Så till sex tiden så skrek han med måste ha drömt att han kvävdes eller nått. Men mer sömn blev det inte gick upp till elva och dagen var kass. Men jag dammsög och sedan spelade jag lite spel en halv timme nått sånt. Men jag hoppas att han söker hjälp för sina snarkningar annars kommer jag ligga vaken hela natte igen. Det är fan att jag inte kan använda propparna men det går inte det gör ont och så sover jag dåligt med dem med. Vi får se hur detta går men jag säger igen hoppas han söker hjälp för det. Så sedan till tre tiden ringde jag morsan men hon var ute. Sedan så satte jag mig och läste ett tag rätt mycket idag för jag var tidigt idag. Jo middag fick jag i mig också idag tog jag korv och stripes men fick inte i mig allt det är jobbigt nu med allt. Så sedan fick jag i mig en koppa kaffe och så satte jag mig och läste rätt länge idag. Så mer? Jo jag vann inte nått på eurojackpot heller men la in nytt på 10 veckor så jag är med. Och jag tror inte jag vann nått på lotto heller men gav det nått så ser ni det på twitter idag. Så nu är jag klar för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja har packat väskan idag och är redo  för träningen imonn. Kan bara hoppas att jag sover hela natten idag och inte vaknar så jag hör honom igen.

ROMAN: Som jag sa innan så hoppas jag på bra sömn så kör jag igen tills imonn.

Så dagen är till ända och jag tar i tu med nästa vecka som är väligt viktig så jag hoppas jag lyckas med det jag skall göra annars vet jag inte vad jag gör. Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: