måndag 25 januari 2016

Måndag 25/1-2016 20:05

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt inatt. Sov fram till åtta tiden och fick sedan ur propparna och så kom jag ur sängen till 10:30. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Körde den idag fram till ett då det var lunch och så igen till två fram till tre. Efter detta så stack jag till träningen sedan hem igen och så stretch. Så efter det så fick jag i mig middagen hade idag falukorv med mos och såg lite på tven med. Så mer? Jo jag vann inte nått på lotto igår men slog till med 100 på en tia lott så nu slipper jag betala till nästa vecka igen. Så mer? Ja mer? Jo det blir en ny dator ändå så vi får se när den kommer skall komma in imonn och sedan tar det väl ett tag innan den kommer till mig. Så mer? Jo imonn skall jag kippa mig sedan till onsdag så blir det mat inköp.

TRÄNING: Ja körde idag och jag hade lite ont idag men jag bytte fot idag till vänster. Vi får se hur det känns till torsdag annars så kör jag höger ett tag till. Men idag så kom jag igång med stretchen det var segt men jag gjorde det och efter körde jag övningarna.

ROMAN: Ja idag körde jag och jag kom igång idag till innan tolv jag satte mig och kollade en grej och sedan körde jag igång. Så körde sedan fram till ett då det var lunch och så igen till tre då jag gav upp. Gick bra idag.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: